Yhdistyksen säännöt

Kuinka liittyä yhdistykseen

Yhteisöstä

Art-Master ry on aktiivisesti toimiva yleishyödyllinen yhteisö, joka on rekisteröity tammikuussa 2014. Päätavoitteemme on auttaa jäseniämme toteuttamaan itseään kulttuuri- ja opetusprojekteissa. Toimintamme perusajatus on yhdessä tekeminen, taiteen ja kulttuurin kehittäminen, sekä eri-ikäisten maahanmuuttajien tukeminen heidän kotoutumisprosessissaan Suomeen.

Art-Master toteuttaa ja esittää draamaa musiikki- ja nukke-esityksiä, konserttiohjelmaa järjestää kiertueita, messuja, festivaaleja, kulttuuritapahtumia, leirejä, järjestää koulutuksia, seminaareja ja yhteisön toimintaan liittyviä Master -ohjauksia.

Art-Master ry on aktiivisten, tiedonnälkäisten ja itseään jatkuvasti kehittävien ihmisten yhteisö. Emme ole pelkästään näyttelijöitä, vaan myös maalareita, somistajia, lavastajia, muusikoita ja katselijoita. Olemme innokkaasti mukana vapaaehtoisina. Lyhyesti: välitämme teatterista ja uskomme sen parantavaan ja liikuttavaan voimaan.

Art-Master ry tuo yhteen eri-ikäisiä osallistujia, nuoria ja vanhoja. Kaikki löytävät itselleen paikan yhteisössämme.

Rahoitus

Art-Master ry on yleishyödyllinen yhteisö. Toteutamme toimintaamme vapaaehtoisvoimin ja rahoitamme sen rahastojen ja lahjoittajien turvin. Myymme lippuja omiin tapahtumiimme ja jäsenemme maksavat lisäksi jäsenmaksua, jonka suuruus päätetään joka vuosi järjestettävän kokouksen yhteydessä. Olemme sydämellisesti kiitollisia kaikille niille, jotka tukevat toimintaamme.

Mikäli haluat mukaan toimintaa tukemaan, ota meihin yhteyttä!