Kira Mirutenko

Kira Mirutenko on Art-Master -teatterin perustaja ja taiteellinen johtaja. Hän on taitava näyttelijä, ohjaaja, teatterinainen, historioitsija ja kouluttaja. Kira ohjasi näytelmiä, kuten Keitä me olemme? Eli Ilja Iljitšin unet,  Punahilkan Uudenvuoden seikkailut, Ihan tavallinen tarina, Firentseläiset yötTohtori Huuhkajan ihmejuoma, Muistorukous, Tapahtuipa kerran vedenalaisessa valtakunnassa, Kummallinen rouva Savage, Anjutan uniAvoin liittoIhmiset, hyvät ihmiset, tervehdys!, Piiritys, Tytöt, Sotilas Andrei etsii onnea (venäläisten kansansatujen pohjalta), "Januszin evankeliumi", "Ruutuhyppelyä, hulinaa ja hölynpölyä", "#люблюненавижу" (#RakastanVihaan)

ja tuotti ohjaajana konserttiohjelmia, esimerkiksi Venäläisten romanssien iltaVenäläisten lauluen ilta, Sydämen muistoja, Hopeakauden runoja ja lauluja.

Lasten ryhmässä: Море волнуется - раз..., Meidän Chukokkala, Yö museossa-2, Pikku hiiri, Yö museossa, Me matkustetaan…, Hiljaa! Antakaa lukea loppuun…, Teatterin aakkoset, Väritetään tämä maailma!, Viidakossa syntyi pieni kaktus, Muurahaisen seikkailut, Ivan tsaarinpoika ja kultasulkainen riikinkukko, Kuusenkoristeiden uudenvuodenseikkailut, Taikapilli, Mihin tarvitaan kukkia?, Sininen lintu

Nuorten ryhmässä: Legendat tähdistöistä, Pikku prinssi, Lokki Joonatan

”Teatteri on uskontoni, vapauteni, elämäni. Se on tapani kommunikoida maailman kanssa, tapa ymmärtää sitä ja itseäni sen sisällä. Teatterin avulla ”luon elämää ympärilleni”, pyrin taistelemaan maailman synkkyyttä ja epäjärjestystä vastaan, sydämen puolesta...”

Kalenteri
 • 23.10
  Teatteripaja Teatteri ilman rajoja ti 23.10.2018 klo 18.00-19.00 Art-Master-teatteri, Laikuttajantie 2, Jyväskylä Vapaa pääsy!
 • 26.10
  Art-Master-teatteri esittelee näytelmä "#RakastanVihaan" (venäjän kielellä) 26.10.2018 klo 18.00
 • 27.10
  Vierailu Lahden kaupunkiin 27.10, näytelmä "Äidistäni ja minusta"
 • 11.11
  11.11 klo 16.15 Vierailuesitys Helsingissä, Äidistäni ja minusta Narri, Sörnäisten rantatie 31, Helsinki, 3 krs
 • 09.12
  ”Art-Master” 9.12. vierailuesitys Kuopiossa (Yhteistyössä Lumikello ry kanssa)