Se on tunnetun amerikkalaisen dramaturgin Don Nigron kirjoittama Don Nigro: eläintarinoita. Venäjäksi sen on kääntänyt Viktor Veber. Näytelmä on koskettava, hauska, epätavallinen ja syvällinen kertomus ihmisten kaltaisista eläimistä ja eläinten kaltaisista ihmisistä. Esityksessä on kymmenen lyhyttä kertomusta, joista yksikään ei jätä katsojaa välinpitämättömäksi.
Kolme villikalkkunaa odotamassa maissintähkiä, Flamigot keskustelevat matkalla valtamereen, Paviaanien suuri sinitakamuksinen jumala, Nokkaeläin etsii identiteettiään, Intohimoja hiirenloukun äärellä, Suuri burundilainen labyrintti; nämä ja muut kertomukset käsittelevät selviytymistä erilaisista elämän umpikujista, vaikeasta matkasta omaan itseen. Ihmisen olemassaoloon liittyvät pohdinnat tapahtuvat kiertävän sirkuksen kulisseissa. Fanfaarien ja aplodien kaikuessa henkilöt astuvat esitysten tauoilla areenalle ja puhuvat katsojien kanssa siitä, mitkä asiat haittaavat meidän yöuntamme, mikä pakottaa meidät yhä uudelleen ja uudelleen etsimään piinallisesti vastauksia ikuisiin kysymyksiin: Keitä me olemme? Mitä me saamme aikaan? Mihin olemme menossa? Miksi?
Homerolainen nauru vaihtelee syvällisten lyyristen monologien kanssa – kokonaisuus on värikäs, koskettava ja mielenkiintoinen.
Näytelmän on ohjannut Aleksandr Fukalov. Hän on ohjaaja ja näyttelijä sekä Jekaterinburgin valtiollisen teatteri-instituutin opettaja.
Näytelmä toteutetaan venäjän kielellä