Ihan tavallinen tarina

Lyyrinen komedia

Ihan tavallinen tarina on vertauskuvallinen näytelmä, jossa henkilöinä on ihmisten lisäksi myös eläimiä ja jopa enkeleitä. Se kertoo suurista ja tärkeistä inhimillisistä tunteista: rakkaudesta, uskollisuudesta, hyvyydestä ja armeliaisuudesta.

Näytelmän henkilöt pohtivat elämää ja ajattelevat kuolemaa. Ihmiset, hevoset ja siat – kaikki yhdessä. Maailma ei enää pirstoudu omiin ja toisten murheisiin, vieraantumiseen, yksinäisyyteen ja syvään ymmärtämättömyyteen, vaan siihen tulee kokonaisvaltaisuutta ja harmoniaa, ilon ja kärsimyksen harmoniaa.

Ihmiset ja eläimet... Hyvyys ja pahuus... Elämä ja kuolema... Elämäntotuudet ja ikuiset arvot välittyvät Rohkeuden ja Rakkauden yksinkertaisissa sanoissa.

Ohjaaja: Kira Mirutenko

Näytelmän henkilöt ja näyttelijät:

Näytelmässä kuullaan A. Ulajevin, V. Maljarovin, N. Snyginin ja I. Rostovskin musiikkia ja venäläisiä kansanlauluja.

Äänitarkkailijat:

 • Natalia Moskalenko
 • Tatjana Gorobinskaja

Valaistus: Andrei Kostjuk

Puvut: Mila Ttvetkova

Näytelmän ensi-ilta oli 29.4.2012 Jyväskylässä.

Kalenteri
 • 17.08
  17.30 Äidistäni ja minusta, Art-Master-teatteri (Jyväskylä, Suomi) 19.45 Kirottu, Variant-teatteri (Toljatti, Venäjä)
 • 17.08
  Kansainvälinen ART-MASTER-festivaali 17.-20.8.2018
 • 18.08
  Teatterifestivaali Jyväskylän keskustassa 11.00 - karnevaali kulkue Jyväskylän keskustassa (Kirkkopuistosta Kolmikulman kauppakeskukseen) 11.50 Junan saapuminen (pantomiimia, katuteatteria), Variant-teatteri, (Toljatti, Venäjä) 12.15 interaktiivinen leikkiohjelma, Art-Master-teatteri (Jyväskylä, Suomi) 12.40 Clown-power (katuteatteria), Giraffe Royal -teatteri (Narva, Eesti) 14.30, 18.00 Don Quijote, Malyi teatr kukol -nukketeatteri (Pietari, Venäjä)
 • 19.08
  11.30 Rakkauskirjeitä, Naš dom -teatteri (Odintsovo, Venäjä) 13.45 Omenoita, Lestnitsa-teatteri (Tel-Aviv, Israel ) 16.00 Don Nigron sirkus: eläintarinoita, Art-Master-teatteri (Jyväskylä, Suomi)