Sampo - 2024

Sampo - 2023

Sampo - 2022

Sampo - 2021

Sampo – 2020

Sampo – 2019

Sampo - 2018

Sampo - 2017

Sampo - 2016

Idea perustaa lasten- ja nuortenteattereiden kansainvälisen festivaalin  "Sampo – onnen mylly" on saanut alkuunsa "Art-Master Ry:ssa". Meidän festivaalimme on muutama hullunhauskan päivän, jotka ovat täynnä taideiloa, uusia tuttavuuksia ja tietenkin värikkäitä teatterielämyksiä.  

Lasten- ja nuorisoteatteristudio,  joka on olemassa nyt "Art-Master Ry:n" rinnalla, aloitti oman historiansa jo vuonna 2005 ja pienet artistit ovat esittäneet jo 20 ensi-iltaa. Meidän festivaali on oiva mahdollisuus lapsille ja nuorille näyttää esityksensä uudelle katsojalle, tutustua omiin kansainvälisiin vertaisiin ja saada heiltä oppia.  

Päätavoitteena lisätä Euroopan venäjänkieliseen teatterielämään uuden värikkään tapahtuman, joka sallii lapsikollektiiveille saada itsensä muiden nähtäväksi ja myöskin nähdä muita.  Festivaali antaa mahdollisuuden teatteripedagogeille jakaa omaa kokemusta ja saada uusia yhteistyökontakteja sekä auttaa oppilaansasäilyttämään ja laajentamaan venäjänkielen osaamisen tekemällä se välttämättömäksi lapsen viestinnän työkaluksi. 

Tämän lisäksi kutsumme mukaan aikuisten teatteriryhmiä, jotka esittävät kaiken ikäisille dramaattisia näytelmiä ja nukke-esityksiä.  

Meidän festivaalimme on hauska ja kiehtova, joten se on todellakin "Onnen mylly"!