Tietoa festivaalista

Sampo – 2019

Sampo - 2018

Sampo - 2017

Sampo - 2016

Idea perustaa venäjänkielisten lasten- ja nuortenteattereiden kansainvälisen festivaalin  "Sampo – onnen mylly" on saanut alkuunsa "Art-Master Ry:ssa". Meidän festivaalimme on muutama hullunhauskan päivän, jotka ovat täynnä taideiloa, uusia tuttavuuksia ja tietenkin värikkäitä teatterielämyksiä.  

Lasten- ja nuorisoteatteristudio,  joka on olemassa nyt "Art-Master Ry:n" rinnalla, aloitti oman historiansa jo vuonna 2005 ja pienet artistit ovat esittäneet jo 20 ensi-iltaa. Meidän festivaali on oiva mahdollisuus lapsille ja nuorille näyttää esityksensä uudelle katsojalle, tutustua omiin kansainvälisiin vertaisiin ja saada heiltä oppia.  

Päätavoitteena lisätä Euroopan venäjänkieliseen teatterielämään uuden värikkään tapahtuman, joka sallii lapsikollektiiveille saada itsensä muiden nähtäväksi ja myöskin nähdä muita.  Festivaali antaa mahdollisuuden teatteripedagogeille jakaa omaa kokemusta ja saada uusia yhteistyökontakteja sekä auttaa oppilaansasäilyttämään ja laajentamaan venäjänkielen osaamisen tekemällä se välttämättömäksi lapsen viestinnän työkaluksi. 

Tämän lisäksi kutsumme mukaan aikuisten teatteriryhmiä, jotka esittävät kaiken ikäisille dramaattisia näytelmiä ja nukke-esityksiä.  

Meidän festivaalimme on hauska ja kiehtova, joten se on todellakin "Onnen mylly"!  

 

Kalenteri
 • 20.01
  Nuorisoteatterityöpaja 13-20-vuotiaille nuorille
 • 26.01
  26.01 kello 18.00 - kansainvälinen Minun runoilijani-runofestivaali, teema - "Runollinen kehonrakennus”
 • 08.03
  IV kansainvälinen festivaali "Sampo - onnen mylly" Jyväskylässä 8.-10. maaliskuuta 2019
 • 16.08
  IV kansainvälinen ART-MASTER-festivaali Jyväskylässä 16.-18. elokuuta 2019