10.8. Nuorten teatteriryhmä Art-Master festivaalissa "Nuori Ja Terve" Kuopio 2018

Kuopiossa järjestetiin elokuussa 2018 uusi vapaa-ajan nuorisofestivaali.
Lauantaina 11.8. - torilla ja kaupunkitilassa suomalaisten ja venäläisten katu-urheilijoiden kanssa mm. parkourausta, streetdancea ja voimalajeja.
Perjantain 10.8. - venäjänkielistä teatteria ja sirkusta Kulttuuriareena 44lla.

Nuorten teatteriryhmä Art-Master festivaalissa #люблюненавижу

Kansainvälisen festivaalin tavoitteena on kannustaa nuoria toimimaan vapaaehtoisesti terveellisten elämäntapojen edistämiseksi nuorten keskuudessa. Festivaalin tarkoituksena on tuoda esille erilaisia vaihtoehtoisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, jotka täyttävät terveellisen elämäntavan kriteerit.
Lisäksi festivaalin tavoitteena on avata ja vaihtaa kokemuksia asiantuntijoiden, julkisten organisaatioiden ja viranomaisten rooleista terveellisten elämäntapojen edistämisessä ja lujittaa ja luoda uusia kumppanuuksia.

Festivaalille on vapaa pääsy ja siihen voivat osallistua kaikenikäiset. Nuoret tutustuvat Kuopioon yhteisissä työpajoissa mm. SunSet. tl:n ulkoliikuntatiloissa Väinölänniemellä, virallisella Graffiti seinällä Urbaani ryn kanssa ja torilla Kuopion Parkkour Akatemian kanssa sekä Kuopion tanssistudion kanssa.

Festivaalin tuottavat Lumikello ry yhteistyössä jyväskyläläisen Art Master ryn ja kuopiolaisen Anya Productionsin kanssa.
Tapahtuma järjestetään STEA:n ja Kuopion Kaupungin tuella.