Muistorukous

En pystynyt olemaan kirjoittamatta esityksestä arvostelua, vaikka kyse ei ollut pelkästään sanojen löytämisestä, jotta olisin voinut ilmaista (ei ole mahtavaa sanoa) ihastukseni esityksen jälkeen. Kerrassaan upeaa! Roolit ja ihmisten piirteet on valittu ihastuttavasti! Poikkeuksellisen iloisella mielenkiinnolla katsoin ”lenkomilaisen” Mark Zaharovin ohjaaman version, jossa oli sellaisia lahjakkaita näyttelijöitä kuten Leonov, Abdulov, Larionov ja muita… MUTTA jättäen sivuun ammattimaisuuden ja kokemuksen, voin sanoa, että teidän versiostanne on tullut värikkäämpi, terävämpi ja se paremmin myös välittää juuri kirjailijan ajatuksia (minun mielestäni). Tevje onnistui mainiosti. Hän on rauhallinen, viisas ja itsevarma ammentaen tämän varmuuden monen vuosisadan takaisesta uskosta esi-isiinsä. Ja kun juuri Tevjen kaltainen henkilö uhkaa heittää pois kotoa tai rikkoa oven – uskot häntä… Haluaisin erikseen mainita Menahemin. Menahem Abdulovin esittämänä on nykivä, kutiava ja änkyttävä olento, jota näyttelijä esitti ihailtavasti, mutta se on täysin toinen Menahem. Hän tuskin pystyi toimimaan puhemiehenä, vakuutusasiamiehenä ja lopuksi vain ”ilman myyjänä”. Tässä näytelmässä on juuri sellainen Menahem, joka hänen pitäisikin olla, eli itsevarma, aika ”lukenut” ja kielellisesti taitava, joka pystyy myymään
mitä tahansa kenelle tahansa. Bravo! Kuitenkin jos alan luettelemaan kaikki näyttelijät niin pitäisi kirjoittaa pitkä artikkeli. Siksi teen vain yhteenvedon
toistaen vielä: upeaa työtä! Te olette parhaita! Pitää vielä mainita musiikki ja valo, hienosti tehty! Ja lopuksi erityinen kiitos ohjaajalle erinomaisesta illasta. Menestystä teille kaikille!
Ivan

Suurin kiitos esityksestä! Mahtavaa, aivan  unohtuu, että kyseessä on harrastelijateatteri, joka on sovitettu upeasti ja esiintyy sielukkaasti.
Upeaa!

Olga E.

Valtavat kiitokset mestariteoksesta! Näyttelijät  näyttelivät verrattomasti, saivat kyyneliin saakka!

Marina Smagin

Tykkäsin kovasti! Olen ihastunut! Niin toimivaa! Hieno juttu! Kiitos!

Jelena

Upea esitys! Suuri nautinto! Menestystä!

Natalia

Kiitos kaikille näyttelijöille ja ohjaajalle tästä aloitteesta tällaisessa suuressa ja kypsässä lajissa! Ja tietysti kiistatonta menestystä!! Suokoon luoja teille vielä tulevaisuudessakin vastaavaa menestystä.
Dmitrij

Sain suurta mielihyvää! Olette tehneet valtavan työn, kerrassaan upeaa!!

Mila F.