Kummallinen rouva Savage

Suuret kiitokset mielenkiintoisesta näytelmästä, loistavasta ensi-illasta! Onnittelemme Jyväskylän venäjänkielisiä asukkaita uuden teatterisalin avaamisesta! Toivotamme Art-Masterille uusia taiteellisia voittoja!

Larisa

 

Emme odottaneet tällaista riemua harrastelijateatterilta! Kiitos erinomaisesta esityksestä, kyynelistä ja naurusta, innostuneista kasvoistanne!

Irina K.

 

Olen teille kaikille kiitollinen niistä tunteista, joita esityksessänne koin. Tämänhetkisessä poliittisessa tilanteessa juuri tällaiset venäjänkielisiltä saadut tunteet ovat tarpeellisia, kuin balsamia haavoille. En ole pitkään aikaan itkenyt mukaansa tempaavista ilon ja kiitollisuuden tunteista kuin nyt, joita koin osallistumisestani luomisprosessiin. En ole ammattilainen vaan vain tavallinen katsoja, enkä osaa arvostella kaikkia teatteritaiteen hienouksia ja teknisiä puolia. Mutta minä sain voimaa siitä luovasta energiasta, jota huokui jokaisesta näyttelijästä, hänen innostuksestaan työhönsä ja sitoutumisestaan. En itse ymmärrä miksi, mutta lopussa puhkesin kyyneliin, ja ne olivat ilon kyyneliä siitä, mitä tapahtui. Tapahtui teatteri-ihme. Unohdin, että näyttämöllä oli tuttuja ihmisiä, ja että se on näytelmä. Samastuin näytelmän henkilöihin, ja heidän tunteensa tarttuivat minuun. Empatia heräsi minussa, mikä on mielestäni pohjimmiltaan teatterin tehtävä. Tunnet itsesi osaksi tapahtumia. Hyvä mieliala säilyi pitkään ja halusin kertoa kaikille tutuilleni kokemuksestani jakaakseni saamaani iloa. Hyvä te! Kiitos vielä kerran.

Olga Ezhova